nieuwsbrieven

Nieuwsbrief van Dussen Buiten, december 2018.

Na genoten te hebben van een voortreffelijk smakend Wintersportbuffet in gezelschap van gezellige buurtgenoten op 16 november maken we ons nu op voor een koffieavond in het MFA, Vrijheidsplein in Dussen.

Het is de eerste keer dat we een koffieavond organiseren in het MFA.

Dit wordt dan een “Bijpraatavond” waar we tijdens een lange, donkere winteravond gewoon even met onze buurtgenoten koffiedrinken, bijpraten en een rondleiding krijgen door het nieuwe MFA.
Uiteindelijk zijn we allemaal benieuwd hoe het MFA er aan binnenkant uitziet, toch?

Deze koffieavond wordt gehouden op dinsdag 11 december 2018 vanaf 19.00 uur en u hoeft zich vooraf niet op te geven. U kunt gewoon binnenlopen.

Het zou fijn zijn als veel buurtjes die avond even op een bakkie koffie komen.

Twee weken na de koffieavond is het alweer het Kerstfeest.

Als bestuur van buurtvereniging Dussen Buiten wensen wij u vanaf deze plaats goede Kerstdagen toe met uw familie en vrienden.

En een week later alweer de jaarwisseling. Weer een feest van een geheel andere orde, maar ook weer gezellig met oliebollen, appelbeignets en misschien wel champagne en vaak ook weer een feest in de familie en vriendensfeer.

Wij als buurtvereniging houden onze Nieuwjaarsreceptie dit jaar op zaterdag 5 januari 2019 vanaf 16.00 uur tot rond 18.00 uur bij “De koppelpaarden” in Dussen.

U krijgt dan 2 consumpties aangeboden van de buurtvereniging.

Graag zien we u ook op de Nieuwjaarsreceptie van onze buurtvereniging.

Voelt u zich zeker welkom.

Vriendelijke groet,

Bestuur Dussen Buiten