Rabo club actie 2019

R abo Clubsupport Campagne

Buurtvereniging Dussen-Buiten

Jouw steun is geld waard!

Jij steunt Onze buurtvereniging Dussen-Buiten toch ook?!

Beste buurtbewoner,

Als lid van de Rabobank Altena-Bommelerwaard mag je tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van 27 september t/m 11 oktober 2019 stemmen op verenigingen en stichtingen.

Als je een RABO bank rekening hebt, kun u lid worden van de vereniging van deze bank (telefonisch en tijdig regelen) en mag u meestemmen met deze actie !!

Buurtvereniging Dussen-Buiten doet ook dit jaar mee met de Rabobank Clubsupport Campagne.

Al meer dan 20 jaar leveren wij een bijdrage aan de kwaliteit en saamhorigheid van onze buurt door het organiseren van o.a. een barbecuefeest, gezellige avonden , nieuwjaar receptie , een welkom aan nieuwe bewoners en andere activiteiten.

Steun onze vereniging om zowel nu als in de komende jaren die activiteiten te kunnen blijven organiseren en stem dus op onze vereniging.

Geef ons jouw steun van 27 september t/m 11 oktober 2019 kijk ook op